Notícies

L’IIBB celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència amb la Jornada “Experiències de viatge científic en clau femenina”

La jornada va ser organitzada per la Comissió d’Igualtat del IIBB-CSIC. La jornada va estar dirigida als investigadors predoctorals i postdoctorals de l’IIBB-CSIC.

Detalls

XERRADA AL IES NUMÀNCIA AMB MOTIU DEL DIA DE LA DONA I LA NENA A LA CIÈNCIA

En motiu de la celebració del Dia de la Dona i la Nena a la Ciència, la investigadora Montserrat Marí, del grup d'investigació "Senyalització en Dany Cel·lular i Càncer, va visitar el passat 19 de

Detalls

Atorguen el premi al millor pòster de recerca bàsica del XXXIII Congrés de la Societat Catalana de Digestologia a María Fernández Fernández, investigadora predoctoral del grup de recerca “Remodelació Tisular, Fibrosi i Càncer”

María Fernández Fernández està realitzant la seva tesi doctoral sota la supervisió de la Dra. Anna Moles, dins del grup de recerca Remodelació Tisular, Fibrosi i Càncer (TRFC group) de l'IIBB.

Detalls

Seminari: Influence of the cancer-associated fibroblasts on treatment outcome

Us convidem a participar al seminari del departament de Mort i Proliferació Cel·lular que tindrà lloc el 19 de gener a les 15h a la Biblioteca IIBB-CSIC.

Detalls

EMBO Fellows Scientific Exchange Programme concedeix una ajuda a Unai Sarriés-Serrano, investigador predoctoral del grup de recerca Neurofarmacologia de Sistemes

Unai Sarriés Serrano, investigador predoctoral de l'equip liderat per la Dra.

Detalls

La CaixaResearch concedeix un projecte de recerca sobre l’Ictus a la investigadora del IIBB Anna Planas

L’equip liderat per la Dra.

Detalls

L’IIBB obté finançament de la Marató de TV3 per a 4 projectes de recerca en malalties cardiovasculars.

En l’edició de 2022, la Fundació La Marató de TV3 va recaptar 11,2 milions d’euros amb els que es finançaran 37 projectes de salut cardiovascular.

Detalls

Pàgines