¡Uneix-te al IIBB-CSIC en la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència!

¿Vols saber a què es dediquen les dones científiques que treballen a l'àmbit de la recerca biomèdica de primera mà? Aquesta és la teva oportunitat, ¡vine i coneix les nostres investigadores!

Des de la Comissió d'Igualtat de l'Institut d'Investigacions Biomèdiques de Barcelona (IIBB-CSIC) integrada per Anna Moles, Albert Morales, Unai Sarriés i Leo Márquez us convidem a participar a la jornada “Oportunitats professionals amb perspectiva de gènere dins de la investigació biomèdica” on abordarem temes com la vocació científica, la bretxa salarial, el sostre de vidre, la representació de dones en llocs de lideratge i la conciliació personal.

La jornada inclourà els testimonis de cinc ponents i una taula rodona. Les xerrades seran a càrrec de les següents investigadores:

  • Mª Ángeles Muñoz, tècnic de laboratori del grup de recerca “Dany i Regeneració en òrgans abdominals”.
  • Paloma Ruiz, becària predoctoral del grup de recerca “Remodelació Tissular, Fibrosi i Càncer”.
  • Sandra Torres, investigadora postdoctoral del grup de recerca “Regulació Mitocondrial de la Mort Cel·lular”.
  • Montserrat Marí, investigadora principal i líder del grup de recerca “Senyalització en Dany Cel·lular i Càncer”.
  • Roser Cortés, directora de l'Institut d'Investigacions Biomèdiques de Barcelona (IIBB-CSIC).

L'objectiu de la jornada és visibilitzar el treball de les nostres investigadores, fomentar vocacions científiques i crear consciència sobre els temes de dimensió de gènere a l'àmbit de la recerca biomèdica, proporcionant eines pràctiques basades en l'experiència d'altres dones.

Quan i on?

13 de febrer de 11:00-12:30h a l'Auditori Esteve del Centre Esther Koplowitz.

C/Rosselló 153. 08036. Barcelona.

Com?

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Si estàs interessat en assistir-hi contacta nosaltres per reservar la teva plaça a: comissio_igualtat_iibb@listas.csic.es