Notícies

Descrita una llista unificada de controls positius i negatius per a l'avaluació de la lesió hepàtica idiosincràtica induïda per fàrmacs en models preclínics humans

La predicció de la toxicitat humana al començament del procés de desenvolupament de fàrmacs continua sent un repte important.

Detalls

L’estrès del reticle endoplasmàtic en les neurones productores de serotonina desencadena depressió i ansietat

No obstant, el tractament amb l’antidepressiu d’acció ràpida ketamina reverteix el símptomes depressius actuant directament sobre la via de senyalització del factor eIF2α en aquestes neurones

Detalls

La S-ADENOSIL-L-METIONINA, UN COMPLEMENT ALIMENTARI AMB AMPLIES ACCIONS BIOLÓGIQUES, TÉ EFECTES BENEFICIS LA MALALTIA DE NIEMANN-PICK TIPUS C

Una nova investigació de l'IIBB ha identificat la S-adenosil-L-metionina (SAM) com un nou objectiu per al tractament de la malaltia de Niemann-Pick tipus C (NPC).

Detalls

Les mutacions de l'ADN mitocondrial podrien predir la malaltia de Parkinson

La investigació realitzada per Margalida Puigròs i l’equip de Ramon Trullás, en col·laboració amb els Drs.

Detalls

L’IIBB celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència amb la Jornada “Experiències de viatge científic en clau femenina”

La jornada va ser organitzada per la Comissió d’Igualtat del IIBB-CSIC. La jornada va estar dirigida als investigadors predoctorals i postdoctorals de l’IIBB-CSIC.

Detalls

XERRADA AL IES NUMÀNCIA AMB MOTIU DEL DIA DE LA DONA I LA NENA A LA CIÈNCIA

En motiu de la celebració del Dia de la Dona i la Nena a la Ciència, la investigadora Montserrat Marí, del grup d'investigació "Senyalització en Dany Cel·lular i Càncer, va visitar el passat 19 de

Detalls

Atorguen el premi al millor pòster de recerca bàsica del XXXIII Congrés de la Societat Catalana de Digestologia a María Fernández Fernández, investigadora predoctoral del grup de recerca “Remodelació Tisular, Fibrosi i Càncer”

María Fernández Fernández està realitzant la seva tesi doctoral sota la supervisió de la Dra. Anna Moles, dins del grup de recerca Remodelació Tisular, Fibrosi i Càncer (TRFC group) de l'IIBB.

Detalls

Pàgines