La setmana passada, tres estudiants de batxillerat que participaran a les Olimpíades, Vittorio Scarani, Catalina Mª Ferrer Martínez i Carmen Barriuso Esteban, van visitar el nostre centre. Durant aquesta visita, els nostres investigadors els han mostrat el nostre centre i les diferents tècniques utilitzades en les seves recerques respectives.

Van participar Cristina Aresté, del grup de Hemostàsia i immunitat liderat per Pablo García de Frutos, i van participar també Anna Tutusaus y Patricia Rider del grup de Senyalització en dany cel·lular i càncer liderat per Albert Morales. Els van ensenyar i van parlar de les tècniques tècniques al voltant de l'hemostàsia i el paper de la mitochondria que tots dos grups estudien.

La investigadora Anna Moles  i dues dels seus estudiants de doctorat: Paloma Ruiz Blázquez y María Fernández Fernández, van assajar amb les estudiants tècniques de microscòpia i anàlisi de diferents tincions histològiques per a determinar la progressió de malalties hepàtiques.

La nostra responsable tècnica del servei de microscòpia, Carme Casal, s'ha encarregat de mostrar el funcionament dels microscopis als estudiants i com es processen les imagenes per a poder estudiar-les.

La labor d'ensenyar i difondre les recerques que es realitzen en el nostre centre són una part important del treball que es realitza en el IIBB.