Notícies

Les mutacions de l'ADN mitocondrial podrien predir la malaltia de Parkinson

La investigació realitzada per Margalida Puigròs i l’equip de Ramon Trullás, en col·laboració amb els Drs.

Detalls

L’IIBB celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència amb la Jornada “Experiències de viatge científic en clau femenina”

La jornada va ser organitzada per la Comissió d’Igualtat del IIBB-CSIC. La jornada va estar dirigida als investigadors predoctorals i postdoctorals de l’IIBB-CSIC.

Detalls

XERRADA AL IES NUMÀNCIA AMB MOTIU DEL DIA DE LA DONA I LA NENA A LA CIÈNCIA

En motiu de la celebració del Dia de la Dona i la Nena a la Ciència, la investigadora Montserrat Marí, del grup d'investigació "Senyalització en Dany Cel·lular i Càncer, va visitar el passat 19 de

Detalls

Atorguen el premi al millor pòster de recerca bàsica del XXXIII Congrés de la Societat Catalana de Digestologia a María Fernández Fernández, investigadora predoctoral del grup de recerca “Remodelació Tisular, Fibrosi i Càncer”

María Fernández Fernández està realitzant la seva tesi doctoral sota la supervisió de la Dra. Anna Moles, dins del grup de recerca Remodelació Tisular, Fibrosi i Càncer (TRFC group) de l'IIBB.

Detalls

Seminari: Influence of the cancer-associated fibroblasts on treatment outcome

Us convidem a participar al seminari del departament de Mort i Proliferació Cel·lular que tindrà lloc el 19 de gener a les 15h a la Biblioteca IIBB-CSIC.

Detalls

EMBO Fellows Scientific Exchange Programme concedeix una ajuda a Unai Sarriés-Serrano, investigador predoctoral del grup de recerca Neurofarmacologia de Sistemes

Unai Sarriés Serrano, investigador predoctoral de l'equip liderat per la Dra.

Detalls

La CaixaResearch concedeix un projecte de recerca sobre l’Ictus a la investigadora del IIBB Anna Planas

L’equip liderat per la Dra.

Detalls

Pàgines